Fotvård för dig i Vellinge

Hej igen, alla mina fina läsare, och välkomna tillbaka hit till bloggen och ännu ett inlägg där jag idag tänkte skriva lite om någonting som jag tror att många av er skulle kunna dra nytta av, baserat på alla era kommentarer på det senaste inlägget. Det var nämligen så att jag i förra eller förrförra inlägget nämnde lite snabbt och sådär i förbifarten att jag och en kompis hade varit hos ett företag vid namn Tina Små & Stora Fötter och erbjuder fotvård i bland annat Vellinge, Svedala och Trelleborg.

Det var en del av er som då hörde av er med lite frågor och funderingar och jag försökte svara så bra jag kunde på allt. Jag hoppas att ni fick svar på det mesta som ni ville ha svar på, men idag så tänkte jag skriva ett par ord till för att verkligen rekommendera det här stället till alla er som känner att ni har behovet eller intresset utav deras tjänster. Hos Tinas Små & Stora Fötter så får man verkligen anpassad hjälp när det kommer till just dina fötter och kundservicen är oerhört bra och man känner sig verkligen som kund i fokus när man kommer dit på behandling.