Må dåligt i Huddinge

Jag har under de senaste månaderna drabbats av grov ångest när det kommer till shopping. Jag får modet att alltid shoppa och spendera lite för mycket pengar än vad jag kan och det har lämnat mig i en situation nu idag som gör så att jag måste ta mig ur tonvis av skulder. Det sluta till och med med att jag fick gå till en person som skulle kunna hjälpa mig mentalt, så jag gick därför till Tapping For Living som hjälper dem som skulle kunna må dåligt i Huddinge på olika sätt.

När jag kom dit möttes jag av fantastiska människor som verkligen engagerade sig i mitt liv och hur vi skulle lösa denna så extremt svåra situationen. Det tog oss ett par veckor, men nu är den mentala barriären borta och det känns så fantastiskt bra att kunna starta om livet nu och så hoppas jag verkligen att jag lyckats lära mig från mina tidigare misstag, vilket jag ändå tror att jag gjort. Ett stort tack till Tapping For Living för deras enastående hjälp.