Spraytan som inte färgar kläderna

Att ha riktigt snygg spraytan är verkligen fint. Skulle gärna vilja kunna bli ordentligt brun själv men det kan jag inte riktigt bli så jag får nöja mig med att åtminstone få lite färg, det enda som jag faktiskt kan få och så får jag göra spraytan sen istället om jag vill få lite extra färg inför någon specifik händelser eller något.

Det är inte så jätteofta som jag går och gör spratan på Öland men det är ibland och då brukar det faktiskt bli så att jag går till Tan By Ello Will. Det bästa där är att jag nästan kan vara säker på att den spraytan som de sätter på sitter ordentligt och den färger inte av sig på kläder lika lätt som det har gjort när jag har gjort behandlingar på andra mottagningar. Och annars är det väldigt tråkigt om kläderna ska bli förstörda bara för att man gått till en mottagning som gjort ett slarvigt jobb med spraytan. Så därför brukar jag faktiskt göra så att jag ser till att alltid gå till Tan By Ello Will och skulle det vara så att de inte har tid så väntar jag ändå hellre på dem än att gå någon annanstans. Så de rekommenderar jag verkligen varmt.

Alltid skönt när man hittar bra företag som man kan vända sig till. För jag tycker själv att det är bra att göra just det med spraytan på Tan By Ello Will för att det är just det som behöver göras, för att i stort sett allting annat faktiskt är i fas ändå.